Societatea comerciala Tech Atol

este prezenta in piata consumabilelor pentru vulcanizare inca din anul 2001.Aria de acoperire prin distributie directa se rezuma la Judetele:Teleorman,Giurgiu,Prahova,Calarasi,Arges.

Produsele pentru vulcanizare comercializate au fost testate urmarind cu mare atentie calitatea acestora.Astfel s-a ajuns ca in portofoliul de produse pentru vulcanizare comercializate ,din sectiunea petice sa avem marci de prestigiu precum VIPAL,HATCO,PANG.Pe segmentul contragreutati echilibrat roti ,produsele provin prin import direct, de la fabricile HATCO(Liban) si Wegmann(Germania),lideri internationali in acest domeniu al contragreutatilor pentru echilibrat roti.

Valvele auto din portofoliu societatii sunt de cea mai buna calitate ,testate in cele mai mari service-uri de roti din Romania.Contragreutatile adezive se gasec pe site-ul nostru www.techatol.ro la un pret exceptional ,tocmai pentru ca achizitiile noastre directe in cantitati foarte mari ne permit o diminuare a pretului in favoarea dumneavoastra.

Suntem in acest moment poate singura companie din domeniul materialelor pentru vulcanizare ,care importa direct de la producatori toata gama de produse pentru vulcanizare din portofoliu,astfel ne mandrim ca putem veni catre dumneavoastra cu preturile cele mai bune din piata si totodata cu stocuri semnificative si suficiente.

In viitorul apropiat societatea noastra v-a deschide rute noi in zone precum Constanta,Dimbovita,Fetesti,Mangalia,Navodari,Slatina,Caracal.