Inca de la infiintare, ne-am aflat pe o panta ascendenta, castigand mereu noi clienti, prin calitatea produselor pentru vulcanizare comercializate si promptudine in serviciile oferite.

CONTACTEAZA-NE

Astfel, in prezent,

ne clasam in topul firmelor ce activeaza pe piata nationala de consumabile pentru vulcanizare, in acest domeniu, continuand sa raspundem cerintelor clientilor nostri, cu o gama variata de produse pentru vulcanizare, recunoscute pe plan mondial.

VEZI PRODUSELE NOASTRE

Personalul nostru,

format dintr-o echipa dinamica, va sta mereu la dispozitie, nu numai cu cele mai bune servicii si produse, dar si cu sfaturi si indicatii, ce reprezinta rezultat al unei experiente acumultale in ani de activitate in domeniul consumabilelor pentru vulcanizare.

Consideram ca principal atu,

adaptabilitatea la conditiile pietei, de aceea ne aflam intr-o permanenta negociere cu furnizorii de consumabile pentru vulcanizare, astfel incat sa oferim clientilor nostri cele mai mici preturi, la aceeasi calitate a produselor. De-a lungul timpului am pastrat relatii comerciale solide si am avut alaturi de noi cei mai importanti producatori de consumabile pentru vulcanizare de pe piata mondiala.

Trimite un mesaj sau pune o intrebare

PRODUSE SPALATORII AUTO

PARFUM AUTO

110,00 lei

Contragreutati echilibrat roti jante tabla marca PERFECT

Greutate pentru calibrare 100gr

15,00 lei

Valve camioane si agricole

VENTIL WOLA

4,00 lei

RESAPARE ANVELOPE

PRESA VULCANIZARE LA CALD

2.700,00 lei

RESAPARE ANVELOPE

PRESA VULCANIZARE LA CALD

600,00 lei

COMPRESOARE AUTO

RECUPERATOR ULEI 90L

1.000,00 lei

CRICURI VULCANIZARE

CRIC HIDRAULIC CAMION 80/40TONE

3.800,00 lei