Inca de la infiintare, ne-am aflat pe o panta ascendenta, castigand mereu noi clienti, prin calitatea produselor pentru vulcanizare comercializate si promptudine in serviciile oferite.

CONTACTEAZA-NE

Astfel, in prezent,

ne clasam in topul firmelor ce activeaza pe piata nationala de consumabile pentru vulcanizare, in acest domeniu, continuand sa raspundem cerintelor clientilor nostri, cu o gama variata de produse pentru vulcanizare, recunoscute pe plan mondial.

VEZI PRODUSELE NOASTRE

Personalul nostru,

format dintr-o echipa dinamica, va sta mereu la dispozitie, nu numai cu cele mai bune servicii si produse, dar si cu sfaturi si indicatii, ce reprezinta rezultat al unei experiente acumultale in ani de activitate in domeniul consumabilelor pentru vulcanizare.

Consideram ca principal atu,

adaptabilitatea la conditiile pietei, de aceea ne aflam intr-o permanenta negociere cu furnizorii de consumabile pentru vulcanizare, astfel incat sa oferim clientilor nostri cele mai mici preturi, la aceeasi calitate a produselor. De-a lungul timpului am pastrat relatii comerciale solide si am avut alaturi de noi cei mai importanti producatori de consumabile pentru vulcanizare de pe piata mondiala.

Trimite un mesaj sau pune o intrebare
-18%
450,00 lei

Valve camioane si agricole

VALVA UNIMOG TRJ690

65,00 lei

Valve camioane si agricole

VALVA VOLA TRJ670-03

30,00 lei

PASTA MONTAT/DEMONTAT ANVELOPE

PASTA MONTAT ANVELOPE ALBA

65,00 lei
-13%

PASTA MONTAT/DEMONTAT ANVELOPE

PASTA ECO TRUCK 5KG

70,00 lei