Salut, îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.

Cauta

Cos cumparaturi

0 produse(s) Vezi cos
Cosul este gol!

Despre Noi

SC TECH ATOL SRL a fost infiintata in anul 2001, avand ca principal obiect de activitate distributia de consumabile pentru vulcanizare .

Inca de la infiintare, ne-am aflat pe o panta ascendenta, castigand mereu noi clienti, prin calitatea produselor pentru vulcanizare comercializate si promptudine in serviciile oferite.

Astfel, in prezent, ne clasam in topul firmelor ce activeaza pe piata nationala de consumabile pentru vulcanizare, in acest domeniu, continuand sa raspundem cerintelor clientilor nostri, cu o gama  variata de produse pentru vulvanizare, recunoscute pe plan mondial.

Consideram ca principal atuu, adaptabilitatea la conditiile pietei, de aceea ne aflam intr-o permananeta negociere cu  furnizorii, astfel incat sa oferim clientilor nostri cele mai mici preturi, la aceeasi calitate a produselor. De-a lungul timpului am pastrat relatii comerciale solide si am avut alaturi de noi  cei mai importanti producatori de consumabile pentru vulcanizare de pe piata mondiala.

Personalul nostru, format dintr-o echipa dinamica, va sta mereu la dispozitie, nu numai cu cele mai bune servicii si produse, dar si cu sfaturi si indicatii, ce reprezinta rezultat al unei experiente acumultale in ani de activitate in domeniul consumabilelor pentru vulcanizare.

Design by Oferte Club